Stress

“Det er ikke byrden der nedbryder dig, det er den måde du bærer den på.”- Lou Holtz. Citatet afspejler den måde vi hos Acindria arbejder med stress. Stressorer er nemlig ikke objektive, men et samspil mellem omverdenens krav og individets tilgængelige ressourcer til at håndtere disse. Vi hjælper jer til at forholde jer anderledes til jeres arbejdskrav, samt øge de ressourcer, I har tilgængelige til at bære dem.

Læs mere

Medarbejder- og lederudvikling

”Du bygger ikke en virksomhed. Du bygger mennesker og derefter bygger mennesker virksomheden” – Zig Ziglar. Citatet afspejler vigtigheden af at tage sig af de mennesker man har ansat og sørge for, at de får lov til at vokse og udvikle sig, hvad enten der er tale om ledere eller medarbejdere. Faktisk fejler ca. 70% af strategier, fordi man glemmer at tænke på menneskerne i organisationen. Vi hjælper dig med at undgå dette.

Læs mere

Teamudvikling

“Store ting i erhvervslivet gøres aldrig af en person, de udføres af et team af mennesker” – Steve Jobs. Citatet afspejler vigtigheden af teamwork, samt hvilke utrolige mål man kan nå med et team, der forstår, værdsætter og komplementerer hinanden. Vi hjælper jer med at udvikle jeres team, så de arbejder sammen mod virksomhedens fælles mål.

Læs mere

Kontakt

Vil du gerne høre mere om vores kurser og foredrag, eller om hvordan vi kan skræddersy et tilbud til din virksomhed, derved kontakt Acindrias projektleder Tinna Stengaard.

Har du spørgsmål vedrørende faglige tilgange og metoder på vores kurser, kontakt derved Acindrias erhvervspsykolog Giulia Leonessi.

Tinna Stengaard, Lead Project Manager

Mobil: +45 4054 5832
Email: ts@acindria.com

Giulia Leonessi, Erhvervspsykolog

Mobil: +45 2844 3595
Email: gl@acindria.com