Martin, Erhvervskonsulent, CFO

Vore værdier og visioner danner grundlaget for innovation og samarbejde til gavn for alle involverede. Det former os og den fremtid vi går ind i.

Jeg er CFO i Acindria ApS. Jeg har en akademiudannelse i økonomi fra Danfoss A/S, samt uddannelse fra det Internationale Business College Aalborg. Jeg har stor erfaring med CFO-opgaver samt cost & business controlling. Jeg har erfaring indenfor erhvervsrådgivning med fokus på networking, driftøkonomiske analyser, projektarbejde samt innovativ tænkning kombineret med investering.

Jeg er specialist i at networke i erhvervslivet. Jeg forbinder mennesker og virksomheder i virksomheden, med andre virksomheder og forbrugere. Missionen er at lette overførselen af knowhow og informationsflow, fremme innovation, sikre mangfoldighed og fremme vækst. Jeg vil i tæt samarbejde med kunder dyrke skabelsen af nye fællesskaber samt samarbejde blandt virksomhederne.

Social-økonomisk, psykologisk og juridisk tilbud

Et tilbud til både privat og mindre erhvervsdrivende, hvor vi tilbyder at hjælpe vore klienter på vej når krisen har ramt både økonomisk, psykologisk og juridisk. Vores mål er, at hjælpe mennesker hele vejen rundt med at løse den krise som de står i både på kort og lang sigt.

”Det hele menneske”

 Vi udarbejder en kriseplan psykologisk, økonomisk og juridisk hvor vi som det første

afdækker 5 vigtige områder i personens liv her og nu:

  • Evnen til at passe på sig selv. Det handler bl.a. om, hvorvidt der er mad i køleskabet, betalt husleje, overblik over banken etc.
  • Evnen til at forstå sin situation og handle på den
  • Evnen til at give udtryk for og rumme egne følelser
  • Netværkssituation – er der nogen som kan hjælpe klienten?
  • Reducer stress og depression ved at få et økonomisk overblik

For yderligere information
Kontakt Martin:

  • Tlf.: +45 86 14 22 12
  • Mobil: +45 21 35 56 80