KONTAKT & PRAKTISK

Du er velkommen til at skrive til os og bestille en tid. Vi besvarer gerne spørgsmål, som du måtte have enten pr. email eller pr. telefon.
Vi ser frem til at høre fra dig.

Aftaler
Aftales bedst mandag-fredag fra kl. 12.00-13.00

Henvendelse Telefon/Mobil Email
Generalle forspøgelser (man-fre kl. 12:00-13:00) +45 86 14 22 12  info@acindria.com
Jette Goller Kloth Nieland +45 86 14 22 12 / +45 20 73 70 79
Martin Kloth +45 86 14 22 12  / +45 21 35 56 80
Vibecke Olsen +45 86 14 22 12
Jonas Kjerkegaard +45 86 14 22 12
Ida Barmer +45 86 14 22 12
Tea Frigaard +45

TILSKUD GENNEM SYGESIKRINGEN:

Jette Goller Kloth Nieland kan modtage klienter henvist af egen læge med sygesikringstilskud. Hun modtager ligeledes privatbetalende klienter inden for alle kategorier. Jette tilbyder løbende gruppeforløb til en konkurrencedygtig pris for klienter med angst og depression, spiseforstyrrelser og/eller med arbejdsrelateret stress. Jette har stor erfaring i personlig og sags- supervision af fagfæller eller andre, som på den ene eller anden måde har ansvar for klienter og/eller kolleger. Det kan foregå individuelt eller i en gruppe på 2-6 personer. Anni Riis tilbyder individuelle samtaleforløb om lørdagen for klienter, som har vanskeligt ved at komme på hverdage. Anni har stor erfaring med at bruge metoden Cool Kids til behandling af børn med angst og kører sådanne forløb sammen med anden psykolog. Anni tilbyder desuden løbende mindfulness-kurser.

ALTERNATIV TIL TILSKUD GENNEM SYGESIKRINGEN:

Acindria har som alternativ til henvisning gennem sygesikringen udviklet sit eget tilbud med tilskud til patienter, som kommer i klemme i forhold til de lange ventetider hos psykologer, der tager henvisning gennem sygesikringen. Det tilbydes af nedenstående 4 psykologer:

Vibecke Olsen – tilbyder som alternativ til henvisning gennem sygesikringen en speciel individuel samtalepris til klienter med angst, depression men også til andre patientkategorier. Hun har desuden særlig erfaring med følgerne efter seksuelle overgreb.

Jonas Borg Kjerkegaard – tilbyder som alternativ til henvisning gennem sygesikringen en speciel individuel samtalepris til klienter med angst, depression men også til andre patientkategorier. Jonas har særlige erfaringer med behandling af angst og tilbyder ud over individuelle samtaler ligeledes gruppeterapi til klienter med angst.

Ida Barmer – tilbyder som alternativ til henvisning gennem sygesikringen en speciel individuel samtalepris til klienter med angst, depression men også til andre patientkategorier. Ida har specielt erfaringer med selvskadende adfærd og forskellige former for spiseforstyrrelser. Hun tilbyder desuden gruppeterapi til klienter med spiseforstyrrelser.

Tea Frigaard – tilbyder som alternativ til henvisning gennem sygesikringen en speciel individuel samtalepris til klienter med angst, depression men også til andre patientkategorier. Ida har specielt erfaringer med selvskadende adfærd og forskellige former for spiseforstyrrelser. Hun tilbyder desuden gruppeterapi til klienter med spiseforstyrrelser.

BESTIL TID

Behandling i Aarhus

Fredensgade 9 st. + 1.s.

DK 8000 Aarhus C

Aktuel ventetid:
Person- og situations afhængig

Sprog:
Dansk, Engelsk og Tysk

CVR nummer:
30 59 36 69